Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

1

Το τέλος μιας όμορφης και δημιουργικής σχολικής  χρονιάς πλησιάζει και μαζί με αυτό ξεκινά ένα νέο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης για τα Nηπιάκια του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, για τρίτη συνεχή σχολική χρονιά, πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομαλής μετάβασης των νηπίων μας, από το Νηπιαγωγείο στο επόμενο εκπαιδευτικό τους  σκαλοπάτι, το Δημοτικό Σχολείο.

Στόχοι μας είναι η συναισθηματική προετοιμασία των παιδιών μας για το νέο τους βήμα, η εξασφάλιση όρων ομαλής μετάβασης, η γνωριμία με τη λειτουργία και τους χώρους Δημοτικού, η απομυθοποίηση των αρνητικών στερεοτύπων για το Δημοτικό, που φορτίζουν τα νήπια και, τέλος, να συνδέσουν τα παιδιά τη νέα τους εκπαιδευτική βαθμίδα με ένα περιβάλλον γνώσης και συνάμα παιχνιδιού, χαράς, νέων φίλων και εμπειριών, αποβάλλοντας κάθε αγωνία και φόβο.

 Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης των παιδιών μας από το Νηπιαγωγείο στην επόμενη εκπαιδευτική τους αγκαλιά, το Δημοτικό σχολείο, πραγματοποιήσαμε τη Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 επίσκεψη στο 9o Δημοτικό Σχολείο Λαμίας. Εκεί μας υποδέχτηκαν με ανυπομονησία και χαρά οι καινούργιοι μας φίλοι και μοιραστήκαμε μαζί τους την αυλή του σχολείου και παίξαμε σε αυτή τα πιο όμορφα ομαδικά παιχνίδια.

...Δημοτικό Σχολείο ερχόμαστε!!!

 

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας