Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

1

Το 1ο πανελλήνιο βραβείοστονΠανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) και της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ», στη κατηγορία της ταινίας, είναι δικό σας!!!

Οι μαθητές του Νηπιακού τμήματος  του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ συμμετείχαν για πρώτη φορά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών και η ενεργοποίησή τους στο ζήτημα της ισότητας των φύλων, μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους, με θέμα τη σημασία των παιχνιδιών ως προς την παραγωγή, αναπαραγωγή και εμπέδωση των έμφυλων ρόλων και ανισοτήτων.

Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τη δυναμική τους παρουσία, τα Νηπιάκια μας κατάφεραν να κατακτήσουν το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο. Νικήτρια φυσικά και η ευγενής άμιλλα, αφού όλοι μαζί μάθαμε να πιστεύουμε στην ομάδα και να υποστηρίζουμε τη συμμετοχική εργασία.

Η βράβευση των νηπίων μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, μέσα σε μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, στον κήπο του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. Όλη η οικογένεια του σχολείου μας, Παιδιά-Γονείς-Εκπαιδευτικοί,  χειροκρότησε με υπερηφάνεια την προσπάθεια των παιδιών!!!

 

Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά μας

να κατακτούν στη ζωή τους βραβεία

ήθους, ανθρωπιάς και ακούραστης ομαδικής προσπάθειας!!!

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας