Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Tο απόγευμα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2014, το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο συμμετείχε  σε Διαδραστικό Πρόγραμμα Αισθητικής Αγωγής (θεατρικό παιχνίδι), με τίτλο «Ο μύθος ζωντανεύει, μ’ ένα χορό μας ταξιδεύει» στο Τόπο Τεχνών Χώρα, στα Λελέϊκα Υπάτης.

 Η δημιουργία του προγράμματος  πηγάζει από το μύθο της αράχνης Ταραντούλας.

Το  Εκπαιδευτικό  Θέατρο, η Μουσική, ο Χορός, η Κίνηση, τα Εικαστικά, η Οπτικοακουστική   έκφραση  ενώθηκαν  για να  καλωσορίσουν  τα παιδιά στον κόσμο της  δημιουργική  σκέψης, της  γνώσης, της  αναζήτησης,  της  έκφρασης και της  ουσιαστικής  επικοινωνίας.

Τα παιδιά, μέσω της ενθάρρυνσης και της ενεργοποίησης της φυσικής περιέργειάς τους, ταξίδεψαν σε φανταστικούς κόσμους.  Οι γονείς, που συμμετείχαν σε αυτό το μαγικό ταξίδι, έγιναν παιδιά! Χάρηκαν, εξερεύνησαν,  εκφράστηκαν και εκτονώθηκαν μαζί με τα παιδιά τους!

Ευχαριστούμε την διοργανώτρια  του προγράμματος κ. Δήμητρα Νικοπούλου η οποία, χρησιμοποιώντας  τα βασικότερα στοιχεία ενός θεατρικού παιχνιδιού, τον αυτοσχεδιασμό, την εκμετάλλευση του τυχαίου, κύρια κωμικά στοιχεία, την μάσκα, την κούκλα, την παντομίμα και το γκροτέσκο, πρόσφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους μαθητές του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου και τους γονείς τους.

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας