Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

Με το μεράκι των γονέων, το κέφι των παιδιών και την αστείρευτη καλή διάθεση όλων των παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, Θεματικό Αποκριάτικο Εργαστήρι, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015.

Περισσότερα...

Οι γονείς θυμήθηκαν νοσταλγικά τις λέξεις: πήχες, σπάγκος, ουρά και ζύγια, ενώ, δημιουργώντας μαζί με τα παιδιά, έφτιαξαν χαρταετούς και συμμετείχαν στις δικές τους αναμνήσεις!

Περισσότερα...

Παιδιά και γονείς μεταμορφώθηκαν σε ζωγράφους, σχεδιάζοντας και χρωματίζοντας σε καμβά ζωγραφικής το δικό τους έργο τέχνης, το δικό τους Αρλεκίνο!!!

Περισσότερα...


Με τρόπο βιωματικό, παιδιά και γονείς “έντυσαν” τις 4 εποχές, οι οποίες περίμεναν ανυπόμονα στους χώρους του σχολείου μας!

Περισσότερα...

Η ιστορία της μάσκας χάνεται στα βάθη των αιώνων. Καλύπτοντας το αληθινό πρόσωπο, η μάσκα χρησιμοποιήθηκε σε πολλές χώρες είτε για να διασκεδάσει (π.χ.τις Απόκριες) είτε για να διδάξει (π.χ. στο αρχαίο ελληνικό θέατρο).

Επιλέγοντας τον σκοπό άλλα και τα κατάλληλα σχέδια, παιδιά και γονείς καλύψαμε τα δικά μας πρόσωπα, κατασκευάζοντας τις δικές μας μάσκες!

Περισσότερα...

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας