Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
VIDEOS
Slider

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ | «Παίζουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε»

Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ διοργάνωσε Πολιτιστική Εκδήλωση, με τίτλο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ, ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ», που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το τέλος της σχολικής μας χρονιάς.

Τα παιδιά μας, η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι αξιόλογοι Συνεργάτες του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ετοίμασαν μια εκδήλωση, ως αποτέλεσμα μιας δημιουργικής και παραγωγικής δουλειάς.

Στην αρχή παρακολουθήσαμε «Παραδοσιακά παιχνίδια από το χθες έως σήμερα», ενώ στη συνέχεια «Δρώμενα από την εποχή της γιαγιάς και του παππού». Η εκδήλωσή μας ολοκληρώθηκε με τους μικρούς μας χορευτές, που μας ταξίδεψαν στη όμορφη Μακεδονία με παραδοσιακές φορεσιές, μουσικές και παραδοσιακούς χορούς.

Στόχος μας, η αφύπνιση του ενδιαφέροντος των παιδιών για θέματα που συνδέονται με την πολιτιστική κληρονομιά και με την ιστορική εξέλιξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Η γενιά που γνωρίζει τις ρίζες της, τον πολιτισμό που προηγήθηκε απ' αυτήν, μπορεί να χαράξει δυναμικά την δική της πορεία και να δημιουργήσει τον δικό της πολιτισμό.

http://www.e-nipiagogeio.gr

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.