Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

KG 4473 Enhanced NR

Η κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, παλλόταν από  μια μεγαλειώδη παιδική παράσταση, από μια «υπερπαραγωγή», που παρόμοιά της δεν έχει ξαναγίνει!

Περισσότερα...

Θεατρική Παράσταση: «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» | Μάιος 2019

Το Σύγχρονο Νηπιαγωγείο, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και ξεφυλλίζοντας το βιβλίο των αναμνήσεών του, στάθηκε σε μία σελίδα ξεχωριστή, σε αυτή της πρώτης Θεατρικής Παράστασης του σχολείου, «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», που σημάδεψε την έναρξη της όμορφης πορείας του Εκπαιδευτηρίου.

Περισσότερα...

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ παρουσίασε ένα συναισθηματικό Παιδικό Μιούζικαλ,  «Το πιο όμορφο ταξίδι!»,  με εξαιρετικούς μικρούς ‘ηθοποιούς’, ευφάνταστα σκηνικά, πολύχρωμα κοστούμια και παραμυθένιες περιπλανήσεις, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Περισσότερα...

«Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο!»…

Ένα συναισθηματικό Παιδικό Μιούζικαλ,  που η οικογένεια  του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, υποδεχθήκαμε   με ενθουσιασμό  και χειροκροτήσαμε γεμάτοι υπερηφάνεια,  την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Περισσότερα...

Η ζεστή αγκαλιά του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου.... παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί υποδεχθήκαμε και απολαύσαμε μια ονειρεμένη μουσικοθεατρική παράσταση « Το παραμύθι της Ζωής», την Τετάρτη 6 απριλίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Μια εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης!

Περισσότερα...

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας