Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ MODULE
ΔΡΑΣΕΙΣ

1.

Ο εξωστρεφής χαρακτήρας του Σχολικού Συγκροτήματος ΣΕΒΑΣΤΟΥ, θέτει τα θεμέλια για ένα Σχολείο ζεστό και ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα Σχολείο ανοιχτό στον κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο!

Περισσότερα...

1.

Οι Εξερευνητές του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ολοκλήρωσαν το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους και αποφοίτησαν από το Σχολείο της Καρδιάς τους!

Περισσότερα...

1.

Με πολλή αγάπη αποχαιρετήσαμε τους απόφοιτους μαθητές μας, με μια συγκινητική Τελετή Αποφοίτησης στον καταπράσινο κήπο του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου!

Περισσότερα...

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2019

Το τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, πλησιάζοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2018-2019,   πραγματοποίησε έναν ακόμη σταθμό στον καταπράσινο κήπο του σχολείου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, όπου όλη η σχολική κοινότητα του Εκπαιδευτηρίου έζησε μια παραμυθένια Τελετή Αποφοίτησης.

Περισσότερα...

«Ένα Μαγικό Ταξίδι στο Χρόνο!»  ΜΑΡΤΙΟΣ | ΜΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Πολιτισμός ως ανθρώπινη έκφραση και δημιουργία, ορίζει ένα ευρύ φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Ο Αθλητισμός, αντίστοιχα, αναπτύσσοντας τις αξίες της φυσικής αγωγής, εκπαιδεύει τα παιδιά δίνοντάς τους την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ανάληψη πρωτοβουλιών, καλλιέργεια της κινητικής τους ικανότητας και ανάπτυξη της άμιλλας. Σαν έννοιες, Πολιτισμός και Αθλητισμός, συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους μιας και η καθεμία περικλείεται στην άλλη.

Περισσότερα...

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας