Σύγχρονο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΣΕΙΣ
Slider

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ 2019

Το τρενάκι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου, πλησιάζοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2018-2019,   πραγματοποίησε έναν ακόμη σταθμό στον καταπράσινο κήπο του σχολείου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, όπου όλη η σχολική κοινότητα του Εκπαιδευτηρίου έζησε μια παραμυθένια Τελετή Αποφοίτησης.

Περισσότερα...

«Ένα Μαγικό Ταξίδι στο Χρόνο!»  ΜΑΡΤΙΟΣ | ΜΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Πολιτισμός ως ανθρώπινη έκφραση και δημιουργία, ορίζει ένα ευρύ φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Ο Αθλητισμός, αντίστοιχα, αναπτύσσοντας τις αξίες της φυσικής αγωγής, εκπαιδεύει τα παιδιά δίνοντάς τους την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση, ανάληψη πρωτοβουλιών, καλλιέργεια της κινητικής τους ικανότητας και ανάπτυξη της άμιλλας. Σαν έννοιες, Πολιτισμός και Αθλητισμός, συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους μιας και η καθεμία περικλείεται στην άλλη.

Περισσότερα...

1

Το 1ο πανελλήνιο βραβείοστονΠανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) και της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ», στη κατηγορία της ταινίας, είναι δικό σας!!!

Περισσότερα...

1

Το τρενάκι του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ολοκλήρωσε το ταξίδι του  στο κόσμο του παιχνιδιού, της δημιουργίας και της έκφρασης, πραγματοποιώντας την τελευταία του στάση σε ένα αξέχαστο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σχολείου μας, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018.

Περισσότερα...

 1

Ολοκληρώνοντας μια όμορφη και δημιουργική σχολική  χρονιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας, έζησαν επί σκηνής  μια πολύτιμη  μαθητική εμπειρία, τη στιγμή της Αποφοίτησής τους από το πρώτο τους σχολείο, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Περισσότερα...

Έχετε απορίες; Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη

Φόρμα Επικοινωνίας μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.